Eevaliin juustoinen kalakeitto

Pese, kuori ja paloittele perunat (n. 5 kpl).

Lämmitä 1,2 l vettä kattilassa kiehuvaksi, lisää perunat ja kalaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min, lisää kasvikset, anna kiehua jälleen n.10 min, lisää kalakuutiot ja myös kuutioiksi pienitty Koskenlaskija-juusto.

Kuumenna kiehuvaksi niin että kala kypsyy ja juusto sulaa tasaiseksi.

Mausta 1/4 teelusikallisella valkopippuria ja ripottele keiton pinnalle kuivattua tai tuoretta tilliä.

Nauti hyvän ruiskeivän kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 375 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g31g19kcal0.5g4.1g0g0.3g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g19g5.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Kalaliemikuutio 2.1g6.4kcal0.2g0.7g0.3g0g
Koskenlaskija sipuli-ruohosipuli (Valio), annos 250g26g73kcal4.9g0g2.9g0g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g31g25kcal5.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana469g257kcal22.2g11.4g7g1.8g
Valittu annoskoko234g128kcal11.1g5.7g3.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna117g64kcal5.6g2.9g1.8g0.5g
Arvot/100g100g55kcal4.7g2.4g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=349115