Lihamureke puolukkainen

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10min.

Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja laita mikroon 1min.

Lisää korppujauho/kerma-seokseen sipulit ja muut aineet paitsi puolukat.

Sekoita seos tasaiseksi.

Lisää lopuksi puolukat, sekoita mutta vältä rikkomasta marjoja.

Kaada taikina uunipellille ja muotoile pötköksi.

Laita uuniin noin puoleksi tunniksi, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha117g194kcal22.2g0g11.7g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Rypsiöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Korppujauho 12g43kcal1.2g8.7g0.1g0.6g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)29g25kcal0.3g1g2g0g
Voileipäkinkku,snellman7g7.1kcal1.3g0.1g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.6g0g
Puolukka 35g14kcal0.2g2.4g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana469g670kcal54.8g26g37.4g3.6g
Valittu annoskoko235g335kcal27.4g13g18.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna117g168kcal13.7g6.5g9.4g0.9g
Arvot/100g100g143kcal11.7g5.5g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116514