Makaronilaatikko

Keitä pastaa n. 7 minuuttia lihaliemessä.

Ruskista jauheliha.

Voitele iso vuoka öljyllä ja sekoita pasta ja lihat vuokaan.

Sekoita maito ja kananmunat keskenään ja lisää hieman mustapippuria ja suolaa.

Kaada seos vuokaan.

Kypsytä laatikkoa 175 asteessa noin 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g38g124kcal6g23.2g0.7g2.2g
Atria kevyt jauheliha88g149kcal16.6g0g8.7g0g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.4g3.8kcal0.1g0.2g0.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen88g29kcal2.9g4.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana469g653kcal54.8g56g22.2g4.6g
Valittu annoskoko235g327kcal27.4g28g11.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna117g163kcal13.7g14g5.6g1.2g
Arvot/100g100g139kcal11.7g11.9g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130377