Broilerikeitto

Kuutioi kaikki juurekset.

Laita ne ja molemmat liemikuutiot kiehumaan veteen, keitä 5-10min.

Sillä aikaa pilko broilerit, laita pinnoitetulle pannulle 1tl rypsiöljyä, ruskista broilerin palat, mausta broilerit kypsinä, mausteita maun mukaan; currya, mustapippuria, paprikaa, suolaa, chiliä..

Lisää keittoon pakastevihannekset ja makaronit.

Keitä n 5 min., lisää broilerit ja keitä hilajaa vielä n 10-15min.

lopuksi pinnalle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Tj5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Broilerifilee, marinoimaton35g37kcal8.1g0g0.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.6kcal0.1g1.2g0g0.5g
Lanttu 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Juuriselleri 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Palsternakka 2.5g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka2g0.2kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 4g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka25g8.7kcal0.7g1.2g0.2g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g1g2kcal0.1g0.3g0.1g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g1g2.8kcal0.1g0.2g0.2g0g
Vesi120g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)10g35kcal1.3g7g0.2g0.3g
Persilja 1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana469g205kcal21.2g21.8g3.4g2.8g
Valittu annoskoko235g103kcal10.6g10.9g1.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna117g51kcal5.3g5.5g0.9g0.7g
Arvot/100g100g44kcal4.5g4.6g0.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197095