Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 153g489kcal40.9g0g36.6g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]31g103kcal3.7g0g11.3g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia22g33kcal3.7g0g2g0g
Juusto, mozzarella 13g34kcal2.4g0g2.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.4g4.5kcal0.3g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana469g1362kcal105g1.4g107.6g0.2g
Valittu annoskoko235g681kcal52.5g0.7g53.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna117g341kcal26.3g0.4g26.9g0.1g
Arvot/100g100g290kcal22.4g0.3g22.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229588