Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%117g198kcal23.3g0g11.7g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)19g38kcal0.8g6.6g0.6g0g
Korppujauho 7.3g27kcal0.8g5.5g0.1g0.4g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g58g79kcal1.7g2.3g7g0g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.6g0g
Puolukka 18g6.8kcal0.1g1.2g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana469g742kcal57.4g31.2g42.2g1.8g
Valittu annoskoko235g371kcal28.7g15.6g21.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna117g186kcal14.4g7.8g10.6g0.5g
Arvot/100g100g158kcal12.2g6.7g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310667