Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 154g28kcal0.9g3.8g0.6g1.1g
Paprika keltainen 18g5.3kcal0.2g0.9g0g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g13g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli44g132kcal1.6g2g13.2g0g
Oliiviöljy 6.1g54kcal0g0g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana469g445kcal5.8g14.6g39.8g3.4g
Valittu annoskoko235g223kcal2.9g7.3g19.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna117g111kcal1.5g3.7g10g0.9g
Arvot/100g100g95kcal1.2g3.1g8.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716