Pennepastasalaatti

Keitä pennepasta kauttaaltaan kypsäksi.

Anna jäähtyä.

Pilko sipuli, tomaatit, oliivit, basilika ja valkosipulinkynnet.

Sekoita ainekset keskenään hyvin.

Mausta halutessasi tilkalla oliiviöljyä, mustapippurilla ja yrttimausteella.

Anna salaatin jäähtyä jääkaapissa yli tunnin ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore5.6g2.2kcal0.2g0.3g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.9g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Sipuli, tuore39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)28g51kcal0.5g1g4.8g0.7g
Tomaatti, tuore45g9kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Pennepasta (Eldorado), annos 90g113g393kcal13.2g81.6g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana469g938kcal30g174.2g13.2g4.6g
Valittu annoskoko235g469kcal15g87.1g6.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna117g235kcal7.5g43.6g3.3g1.2g
Arvot/100g100g200kcal6.4g37.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37760