Makaronilaatikko

1 ps (400 g)
Pirkka makaroneja
1 rs (400 g)
Pirkka naudan jauhelihaa
1
sipuli
3/4 tl
suolaa
3/4 tl
mustapippuria
1/4 tl
maustepippuria
2 tl
basilikaa
2 tl
timjamia

Munamaito

2
kananmunaa
7 dl
Pirkka kevytmaitoa
1 tl
suolaa

1. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan, noin 8 minuuttia.

Valuta makaronit.

2. Hienonna sipuli.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja lisää sipulit jauhelihan joukkoon.

Mausta seos suolalla, musta- ja maustepippurilla, basilikalla sekä timjamilla.

Kaada jauhelihaseos ja makaronit isoon voideltuun vuokaan (tilavuus noin 3 l).
3. Sekoita munamaidon ainekset keskenään ja kaada seos vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Ripottele juustoraaste vuoan pinnalle kypsymisen loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 56g54kcal1.7g11g0.2g0.6g
Jauhelihakastike, tomaattinen, naudanliha 17 %, suurustamaton 56g84kcal6.3g1.9g5.5g0.7g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 99g45kcal3g4.7g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana469g417kcal26g36.4g17.6g3g
Valittu annoskoko235g209kcal13g18.2g8.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna117g104kcal6.5g9.1g4.4g0.8g
Arvot/100g100g89kcal5.5g7.8g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446749