J14 tuorehernesosekeitto

Kuori peruna ja pieni todella pieniksi.

Laita vesi kattilaan ja kasviskuutio.

Lisää peruna palat ja keittele.

Lisää pakasteherneet ja keitä lissää.

kaada vesi kattilasta kannuun talteen ja soseuta perunat ja herneet.

lisää kerma ja keitinvettä niin , että siitä tulee itselle sopivan notkeaa keittoa.

Mausta suolalla ja limemehulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g56g34kcal0.8g7.3g0.1g0.5g
Herne, pakaste (rainbow)81g69kcal4.9g12.2g0g2.5g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g1.3g2.5kcal0.1g0.3g0.1g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g31g34kcal0.9g1g3.1g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g1.9g0.5kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana470g281kcal13.4g42g6.6g6g
Valittu annoskoko235g140kcal6.7g21g3.3g3g
Annoskoko puolitettuna117g70kcal3.4g10.5g1.7g1.5g
Arvot/100g100g60kcal2.9g8.9g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445637