Possupata

Ruskista pannulla sipuli ja lihat.

Siirrä toiseen astiaan.

Ruskista herkkusienet, lisää sekaan sipuli, lihat ja jauhot.

Sekoita.

Lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja tarvittaessa vettä.

Hauduta 30min tai kunnes liha on kypsää.

Tarjoa riisin, perunan tai kasvisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 835 grammaa

Santtuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaansuikale, annos 620g56g56kcal11.3g1.2g6.2g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Herkkusieni56g8.4kcal1.3g0.3g0.3g0.8g
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g2g0g0.1g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)56g34kcal0.6g2.5g2.3g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli28g51kcal1.9g1.1g4.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana470g407kcal31.6g17g34.6g2.8g
Valittu annoskoko235g204kcal15.8g8.5g17.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna118g102kcal7.9g4.3g8.7g0.7g
Arvot/100g100g87kcal6.7g3.6g7.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204522