Kesäkurpitsa pastakastike

Kuullota sipuli öljyssä, lisää valutetut herkkusienet sekä suikaloitu kesäkurpitsa.

Sekoita jauhot veteen ja lisää seos pannulle nauhana.

Anna kiehua kokoon hetki miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi sulatejuusto ja halutessasi timjami.

Anna vielä kiehua kokoon viitisen minuuttia hiljaisella tulella.

Tarjoile pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 749g135kcal4.2g18.7g3g5.2g
Herkkusieni säilyke 250g42kcal5.2g0.5g0.7g6g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.50g175kcal6.6g34g1.2g1.9g
Vesi749g0kcal0g0g0g0g
Timjami 5g14kcal0.5g1.3g0.4g1.8g
Oliiviöljy 13g110kcal0g0g12.5g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi25g82kcal1.1g3.7g7g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 375g1116kcal69.5g9.4g89.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4680g3417kcal177.4g147.2g229.8g34g
Valittu annoskoko2340g1709kcal88.7g73.6g114.9g17g
Annoskoko puolitettuna1170g854kcal44.4g36.8g57.5g8.5g
Arvot/100g100g73kcal3.8g3.1g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111038