Jauhelihatäytteiset munakoisot

Halkaise munakoisot puoliksi ja koverra sisus niin, että reunoille jää 1 cm. Sisuksen voi käyttää täytteeseen.

Sipaise öljyä munakoisojen sisälle ja paista folion alla uunissa 200 asteessa n. 30 min. Täytteeseen paista pannulla jauheliha ja sipulit, sekä lisää sitten oliivit ja tomaattimurska.

Mausteiksi mustapippuri ja suola, timjami ja ripaus kanelia.

Lisää lopuksi hunaja.

Täytä esipaistetut munakoisot ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista vielä 15-20 min uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g625g219kcal6.2g40.6g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g13g12kcal0.8g2.1g0.1g0g
Hunaja 5g17kcal0g4g0g0g
Nautajauheliha 15%500g1025kcal90g0g75g0g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 63g234kcal13.9g0g20g0g
Munakoiso 938g210kcal4.7g29.1g1.9g23.4g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 63g124kcal0.9g1.1g12.5g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4680g3923kcal236.2g165.8g245.6g56.4g
Valittu annoskoko2340g1961kcal118.1g82.9g122.8g28.2g
Annoskoko puolitettuna1170g981kcal59.1g41.5g61.4g14.1g
Arvot/100g100g84kcal5g3.5g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456465