Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 90g20kcal1.2g1.5g0.5g2.2g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g45g324kcal0.5g0.5g36g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 1755g514kcal17.9g82g5.4g32.1g
Kuohukerma,valio,2dl450g1530kcal9g13.5g157.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4680g4777kcal57.2g195g398.8g68.6g
Valittu annoskoko2340g2389kcal28.6g97.5g199.4g34.3g
Annoskoko puolitettuna1170g1194kcal14.3g48.8g99.7g17.2g
Arvot/100g100g102kcal1.2g4.2g8.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768