Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g1677g2414kcal368.8g0g100.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl36g323kcal0g0g35.9g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 14g40kcal1.6g5.5g0.5g3.8g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g299g359kcal6.9g14.4g29.9g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g299g329kcal6.9g12g29.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4680g6933kcal768.4g63.8g393.6g7.6g
Valittu annoskoko2340g3466kcal384.2g31.9g196.8g3.8g
Annoskoko puolitettuna1170g1733kcal192.1g16g98.4g1.9g
Arvot/100g100g148kcal16.4g1.4g8.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312691