Hirvenjauhelihakastike

Pannu lämpenemään öljyn kanssa.

Valkosipuli murskana pannulle ja sen jälkeen jauheliha.

Ruskistetaan...

Lisätään mausteet, lihaliemi.

Lisätään jauhot ja kohta perään vesi.

Seikoitetaan...

Lisätään tomattipyree ja ketsuppi ja muut kastikkeet.

Maistetaan ja voi lisätä mausteita tarvittaessa.

Annetaan kypsyä pikkuteholla vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis799g895kcal175.7g0g24g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g41.9g0.7g2.1g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g20g1kcal0g0.1g0.1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g20g15kcal0.9g2.6g0g0g
Ketsuppi, Heinz70g72kcal0.6g16.8g0.1g0.8g
Sinappinen salaatinkastike pirkka30g99kcal2.8g2.3g9.9g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 1298g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Valkopippuri 4g11kcal0.4g1.7g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4680g2997kcal376.2g137.4g110g9.6g
Valittu annoskoko2340g1498kcal188.1g68.7g55g4.8g
Annoskoko puolitettuna1170g749kcal94.1g34.4g27.5g2.4g
Arvot/100g100g64kcal8g2.9g2.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327859