Tomaattisilakat

Sekoita paseeratun tomaatin joukkoon ketsuppi, hunaja, sitruunan mehu ja tilli.

Mausta seos suolalla, mustapippurilla ja tabascolla (vain pieni potku).

Lado silakkafileet joko luontaisessa muodossaan tai rullalla uunivuokaan.

Kaada tomaattiseos päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 45 min. Nauti keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa tai kylmänä ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 20g66kcal0.1g16.2g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix40g36kcal0.4g8.4g0.2g0g
Tilli, tuore 30g9kcal1.1g0.3g0.2g0.6g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore40g10kcal0g3.6g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1002g301kcal10g60.1g2g10g
Silakkafilee 1202g1728kcal192.3g0g107g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4688g4299kcal407.8g177.2g218.8g21.2g
Valittu annoskoko2344g2149kcal203.9g88.6g109.4g10.6g
Annoskoko puolitettuna1172g1075kcal102g44.3g54.7g5.3g
Arvot/100g100g92kcal8.7g3.8g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80092