Jauhelihakeitto Ipatzun tapaan

Ruskista jauheliha ja kaada ylimääräinen rasva pois.

Kuori peunat, sipuli ja juurekset, leikaa kuutioiksi.

keitä vesi, mausta pippurilla, chilillä, paprikalla ja chilikastikkeella, lisää sipuli ja anna hautua noin 15 min.
Lisöö juurekset ja hauduta artti, lisää peruna ja paprika anna kypsyä kunnes peruna on kiinteää.

Lisää ruskistettu jauheliha, kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1168g0kcal0g0g0g0g
Chilikastike original, Felix18g15kcal0.3g2.6g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi26g72kcal2.3g1.8g5.9g0g
Peruna, vanha, kuorittu 467g356kcal8.8g72.4g0.9g4.7g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Porkkana 117g38kcal0.7g6.5g0.2g3g
Selleri, annos 50g58g8.2kcal0.6g1.8g0g0g
Palsternakka 58g37kcal0.3g6.9g0.2g2.6g
Paistijauheliha 10%234g397kcal46.7g0g23.4g0g
Paprika, punainen58g15kcal0.5g2.7g0.2g1.2g
Persilja 23g6.4kcal0.3g0.3g0g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4690g1954kcal124g201.2g62g30.8g
Valittu annoskoko2345g977kcal62g100.6g31g15.4g
Annoskoko puolitettuna1173g489kcal31g50.3g15.5g7.7g
Arvot/100g100g42kcal2.6g4.3g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187619