Jauheliha-makaronikeitto

Valmista keittojuurespussin ohjeen mukaisesti.

Lisää tomaattimurska ja pasta vasta, kun vesi on alkanut kiehumaan uudelleen juuresten lisäämisen jälkeen.

Lisää ruskistettu jauheliha ja pavut, kun keitto on lähes valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 587 grammaa

Nahkuri

Hankku81 sanoi...

Tein tätä ja voi että oli hyvää!! Suosittelen :)

keskiviikko 21.07.2010 klo 18:05

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha267g443kcal50.7g0g26.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 1001g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)247g99kcal2.7g17.8g1.2g3.5g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g177g133kcal9.7g21.2g0.9g0g
Torino tumma proteiinipasta plus100g340kcal23g53g3.7g6g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g56g50kcal1.7g2g3.9g0.4g
Peruna ja keittojuurekset (Rainbow), annos 100g500g300kcal8g60.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4696g2731kcal191.6g308.2g74.8g19.8g
Valittu annoskoko2348g1365kcal95.8g154.1g37.4g9.9g
Annoskoko puolitettuna1174g683kcal47.9g77.1g18.7g5g
Arvot/100g100g58kcal4.1g6.6g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186196