Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu800g2400kcal32.8g32g240g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 600g385kcal19.2g28.9g21g0.1g
Katkarapu 320g219kcal46.2g0g3.5g0g
Sieni-sipulihakkelus 400g107kcal6g11.2g1.8g10.6g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 8g5.6kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Selleri, annos 50g200g28kcal2g6g0g0g
Tilli mauste9g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g12g20kcal1g3.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4698g6334kcal214.8g165.8g533.2g22g
Valittu annoskoko2349g3167kcal107.4g82.9g266.6g11g
Annoskoko puolitettuna1175g1583kcal53.7g41.5g133.3g5.5g
Arvot/100g100g135kcal4.6g3.5g11.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96636