Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 33g29kcal1g1.5g2g0g
Katkarapu, rainbow150g150kcal34.6g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Tilli, tuore 8.4g2.5kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.8g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana470g388kcal73g7.8g7.2g1.8g
Valittu annoskoko235g194kcal36.5g3.9g3.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna118g97kcal18.3g2g1.8g0.5g
Arvot/100g100g83kcal15.5g1.7g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889