Uunitomaatit kananmunalla

Tomaateista otetaan "hattu" pois ja kaavitaan sisälmykset pois.

Niin, että niistä tulee "kuppeja" :) . Kananmunia vispataan kulhossa ja lisätään haluamiaan mausteita.

Seos kaadetaan hattujen sisään ja pinnalle laitetaan pala pekonia tai anjovisfilettä.

Paistetaan 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g75g15kcal0.4g2.8g0.2g1g
Kananmuna kuoreton 138g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 23g51kcal3.6g0.1g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana470g524kcal42.4g6.6g36.8g2g
Valittu annoskoko235g262kcal21.2g3.3g18.4g1g
Annoskoko puolitettuna118g131kcal10.6g1.7g9.2g0.5g
Arvot/100g100g112kcal9g1.4g7.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=194667