Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 104g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.3g6kcal0.2g0.2g0.5g0g
Peruna, keskikokoinen 60g42g25kcal0.6g5.4g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.8kcal0.1g0.8g0g0.3g
Sipuli 6.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha42g69kcal7.9g0g4.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g3.1g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g21g6.3kcal0.2g1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana470g250kcal18.2g15.4g12.6g1.6g
Valittu annoskoko235g125kcal9.1g7.7g6.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna118g63kcal4.6g3.9g3.2g0.4g
Arvot/100g100g53kcal3.9g3.3g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276177