Lasagne, kasvis-jauheliha

Valkokastikkeeseen maito, vesi 1 dl, creme fraiche, vj (nestesuurus).

Mausta muskottipähkinä, vp, suola ja lisää vähän juustoraastetta.

Jauhelihakastike: ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja 1 kasvis fond du chef sekä tomaattimurska, raastettu porkkana ja suikaloitu kesäkurpitsa.

Mausta paholaisenhillolla, mustapippurilla ja suolalla.

Anna hautua.

Laita kerroksittain isoon lasagnevuokaan pastalevyjen kanssa: alle ensin jauhelihakastike.

Pasta, jlkastike, valkokastike => noin 4-5 kerrosta.

Päälle juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Lasuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 25g32kcal5.2g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g24g8.3kcal0.3g1.5g0.1g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g1.2g1.7kcal0g0.4g0g0g
Porkkana 16g5.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g13g2.1kcal0.1g0.3g0.1g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 63g40kcal1.9g3g2.2g0g
Vesi6.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.7g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g13g14kcal0.4g0.9g1.1g0g
Mozzarella juustoraaste (K-menu), annos 50g2.2g6.6kcal0.5g0.1g0.5g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss6.2g19kcal1.5g0g1.4g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras16g55kcal2g10.9g0.2g0.5g
Rypsiöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana469g425kcal25.2g42.2g16.6g2.2g
Valittu annoskoko235g213kcal12.6g21.1g8.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna117g106kcal6.3g10.6g4.2g0.6g
Arvot/100g100g91kcal5.4g9g3.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458155