Merimiespata

Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 53g40kcal1g8.1g0.1g0.5g
Porkkana 23g7.4kcal0.1g1.3g0g0.6g
Sipuli 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g61g104kcal12.2g0g6.1g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 0.9g4.7kcal0g0g0.5g0g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g0.9g2.2kcal0g0.4g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana471g323kcal26.8g20.6g13.6g2.6g
Valittu annoskoko235g161kcal13.4g10.3g6.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna118g81kcal6.7g5.2g3.4g0.7g
Arvot/100g100g69kcal5.7g4.4g2.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170593