Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g12g45kcal1g9.7g0.1g0.2g
Pirkka naudan jauheliha 400g58g133kcal11.1g0g9.9g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g39g39kcal2.9g5.8g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 87g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)8g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä29g22kcal1.2g3.6g0.2g0.9g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.5g3.6kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana471g487kcal33g39g21.6g2.4g
Valittu annoskoko235g244kcal16.5g19.5g10.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna118g122kcal8.3g9.8g5.4g0.6g
Arvot/100g100g104kcal7g8.3g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96586