Valkopapukeitto

Kuumenna sipulit, purjot, valkosiouli, öljy ja hiukan vettä pannussa.

Kuullota 5min.

Kiehauta kasvisliemi ja kaada vihanneksille.

Lisää pari laakerinlehteä ja persilja.

Mausta korianterin siemenillä.

Anna kiehua 15min.

Lisää pavut ja keitä 3-4min miedolla lämmöllä.

Poista liedeltä, anna hiukan jäähtyä.

Poista laakerinlehdet ja soseuta keitto.

Koristele ruohosipulilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Inez59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Purjosipuli 38g8.6kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Kasvisliemikuutio 2.1g6.3kcal0.2g0.3g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 75g81kcal6.3g10.5g0.3g5.3g
Persilja 9g2.6kcal0.1g0.1g0g0.8g
Ruohosipuli 3.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana471g241kcal15.2g25.2g5.6g14.4g
Valittu annoskoko236g120kcal7.6g12.6g2.8g7.2g
Annoskoko puolitettuna118g60kcal3.8g6.3g1.4g3.6g
Arvot/100g100g51kcal3.2g5.3g1.2g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135910