Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 100g222kcal17.5g0g17g0g
Vehnälese, Liperin mylly25g36kcal3.8g2.3g1.4g13.8g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Kidneypapu, suolaliemessä64g70kcal5g11.5g0.3g5.1g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl5g42kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana471g857kcal63g27.8g55.8g37.8g
Valittu annoskoko236g429kcal31.5g13.9g27.9g18.9g
Annoskoko puolitettuna118g214kcal15.8g7g14g9.5g
Arvot/100g100g182kcal13.4g5.9g11.8g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361540