Gulassikeitto

Ainesluettelosta puuttuu meirami, jota tulee 2rkl.

Kuullota silputut sipulit osassa öljyä.

Ruskista lihasuikaleet parissa erässä öljyssä, lisää kattilaan.

Lisää vikan erän päälle jauhot ja anna ruskistua.

Huuhtele pannu vedellä (½l), että kaikki maut tulevat talteen.

Lisää mausteet ja liemiainekset.

Hauduttele pari tuntia, kunnes liha on mureaa.

Lisää kuutioidut perunat, keitä 10min.

Lisää paprikasuikaleet ja pieniksi kuutioidut tomaatit.

Jatka kypsennystä vielä 10min.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Tarjoile smetanan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 83g93kcal18.1g0g2.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 8.8g77kcal0g0g8.7g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.1g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Paprikajauhe 1.3g4kcal0.2g0.2g0.2g0.5g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kasvisliemijauhe,vähäsuola1.4g3.5kcal0.2g0.5g0.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 52g40kcal1g8.1g0.1g0.5g
Paprika punainen 31g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g35g7.2kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.1g3.2kcal0.1g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana471g507kcal41.2g30g23.4g5.2g
Valittu annoskoko236g254kcal20.6g15g11.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna118g127kcal10.3g7.5g5.9g1.3g
Arvot/100g100g108kcal8.7g6.4g5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431395