TC Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

1) Koverra kesäkurpitsan keskiosa ontoksi ja säästä sisus.

2) Paista jauheliha ja kuullota sipuli oliiviöljyssä.

Lisää myös kesäkurpitsan sisus.

3) Murusta salaattijuusto ja sekoita jauheliha-vihannesseokseen.

4) Laita kesäkurpitsat uunipellille ja lusikoi päälle jauheliha-juusto-vihannesseos.

5) Paistaa 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen42g58kcal7.9g0g2.9g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Chili, vihreä, tuore 2.1g0.9kcal0g0.2g0g0g
Salaattijuusto, 8% rasvaa (Apetit), annos 100g21g31kcal3.3g0.8g1.7g0g
Paprikajauhe 1g3.3kcal0.2g0.2g0.1g0.4g
Oliiviöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 156g28kcal0.9g3.9g0.6g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana471g304kcal24.8g11.2g16.8g3.4g
Valittu annoskoko236g152kcal12.4g5.6g8.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna118g76kcal6.2g2.8g4.2g0.9g
Arvot/100g100g65kcal5.3g2.4g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435546