Kalakeitto itämainen

Pilko sipuli, porkkanat, perunat, lanttu, paprika ja gaffir-limen 4 lehteä.

Freesaa niitä oliiviöljyssä.

Lisää 3 ruokalusikallista karria.

Freesaa hetki.

Lisää kaksi litraa kiehuvaa vettä.

Lisää sulatejuusto kiehuvaan nesteeseen.

Hauduta vihannekset kypsiksi.

Lisää seitipalat ja hauduta 5 minuuttia.

Lisää hakattua korianteria ja persiljaa.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 419 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl56g43kcal9.6g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g28g17kcal0.4g3.7g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl19g32kcal3.4g0.3g1.9g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Lanttu 14g4.1kcal0.1g0.6g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana472g228kcal27.6g11.8g7.6g2g
Valittu annoskoko236g114kcal13.8g5.9g3.8g1g
Annoskoko puolitettuna118g57kcal6.9g3g1.9g0.5g
Arvot/100g100g48kcal5.8g2.5g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137353