Jauhelihapiirakka Sainin tapaan

Sekoita cremefraise, kermaviili, margariinisula, sooda, suola ja jauhot taikinaksi.

Painele se uunipellille, reunat hieman ylös.

Paista jauheliha ja ohutta porkkanasilppua, sipulisilppua ja haluamiasi mausteista.

Lisää täyte piirakan päälle ja tee munamaito-juustoraastesekoitus ja kaada se pellille.

Paista 200-225-asteisessa uunissa kullanruskeaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2515 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 31g105kcal3.1g21.3g0.4g1.1g
Ruokasooda 0.9g0kcal0g0g0g0g
Creme fraise19g53kcal0.7g0.5g5.3g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 19g16kcal0.6g0.8g1.1g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)14g31kcal1.8g0.1g2.6g0g
Kevytkerma56g68kcal1.8g2.5g5.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g62kcal7.1g0g3.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.9kcal0.1g0.8g0g0.4g
Arkijuusto, Valio [330kcal]9g31kcal2.5g0g2.2g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 2.8g15kcal0g0g1.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 33g5.9kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana472g779kcal35.8g53.6g45.4g3.4g
Valittu annoskoko236g389kcal17.9g26.8g22.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna118g195kcal9g13.4g11.4g0.9g
Arvot/100g100g165kcal7.6g11.4g9.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438734