Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 561g73kcal6.3g5.5g1.1g6.7g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 327g447kcal8.7g79.5g7.5g11.5g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g187g62kcal7.5g4.9g1.3g2.8g
Paprika, punainen467g120kcal4.2g21.5g1.9g9.3g
Kurkku 514g56kcal2.9g7.2g0.5g3.6g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 187g698kcal41.7g0g59.8g0g
Auringonkukkaöljy 63g558kcal0g0g63.1g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g47g9kcal0g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4704g4045kcal142.6g243.2g270.4g67.8g
Valittu annoskoko2352g2023kcal71.3g121.6g135.2g33.9g
Annoskoko puolitettuna1176g1011kcal35.7g60.8g67.6g17g
Arvot/100g100g86kcal3g5.2g5.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220381