Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 43g32kcal5.6g0.5g0.2g3g
Voi ingman86g617kcal0g0g68.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 857g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 21g83kcal0g20.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 445g1528kcal45.4g311.8g5.3g15.6g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g891g2984kcal106.9g587.9g21.4g73g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4704g10489kcal315.8g1841.4g190.8g183.2g
Valittu annoskoko2352g5244kcal157.9g920.7g95.4g91.6g
Annoskoko puolitettuna1176g2622kcal79g460.4g47.7g45.8g
Arvot/100g100g223kcal6.7g39.1g4.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565