Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1493g945kcal44.8g71.7g52.3g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta485g1747kcal63.1g339.7g10.2g17g
Voi 37g271kcal0.4g0.1g30.4g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 329g469kcal41.1g1g33.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4704g6863kcal298.8g825g253.2g34g
Valittu annoskoko2352g3431kcal149.4g412.5g126.6g17g
Annoskoko puolitettuna1176g1716kcal74.7g206.3g63.3g8.5g
Arvot/100g100g146kcal6.4g17.5g5.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264356