Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1350g2240kcal256.4g0g135g0g
Sipuli 154g47kcal1.9g7.4g0.3g2.6g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 386g247kcal12.3g18.6g13.5g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g58g154kcal4.9g29.6g0.6g7.8g
Chili paprika punainen39g15kcal0.8g3.5g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)77g154kcal0g37g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 289g363kcal31.8g0.8g26.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4704g6442kcal616.2g193.8g351g20.8g
Valittu annoskoko2352g3221kcal308.1g96.9g175.5g10.4g
Annoskoko puolitettuna1176g1611kcal154.1g48.5g87.8g5.2g
Arvot/100g100g137kcal13.1g4.1g7.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270905