Mustikkapannari

Sekoita kaikki ainekset paitsi mustikat ja anna taikinan turvota jääkaapissa.

Kaada pellille leivinpaperin päälle ja ripottele mustikat pinnalle. 200 astetta, 30 min. Ei kovin makea, voi lisätä sokeria tai tarjota hillon tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1050g347kcal34.7g51.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 488g1673kcal49.7g341.2g5.8g17.1g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g7.5g23kcal0.8g4.5g0.5g2.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka7.5g30kcal0g7.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 248g353kcal30.9g0.7g25.4g0g
Mustikka metsä- 450g198kcal2.2g28.8g2.7g14.8g
Hermesetas -neste15g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu75g45kcal0.8g3.4g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4704g5364kcal239g880.6g74.8g68g
Valittu annoskoko2352g2682kcal119.5g440.3g37.4g34g
Annoskoko puolitettuna1176g1341kcal59.8g220.2g18.7g17g
Arvot/100g100g114kcal5.1g18.7g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370321