Hirvihöystö

Leikkaa liha pieniksi kuutioksi ja ruskista voin ja öljyn sekoituksessa.

Lisää paloitellut porkkanat, sipulit ja mausteet.

Kaada viini ja lihaliemi joukkoon.

Hauduta kunnes lihat ovat pehmeitä.

Suurusta kylmään veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla.

Mausteeksi olen laittanut riistamaustetta ja laakerinlehden.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Jos oma paino sallii voit lisätä lorauksen kermaa.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 1404g1578kcal296.6g0g42.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g491g133kcal6.4g23.6g1g8.4g
Porkkana 183g60kcal1.1g10.1g0.4g4.7g
Punaviini 211g149kcal0.7g0.4g0g0g
Mustapippuri 4.6g13kcal0.5g1.8g0.2g1.2g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g21g23kcal1.1g4.4g0.1g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 10g29kcal1.1g1.5g2.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 28g96kcal2.9g19.7g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4704g4160kcal620.8g123g92.4g30.6g
Valittu annoskoko2352g2080kcal310.4g61.5g46.2g15.3g
Annoskoko puolitettuna1176g1040kcal155.2g30.8g23.1g7.7g
Arvot/100g100g88kcal13.2g2.6g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75890