Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1133g3889kcal115.5g793.3g13.6g39.7g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 26g46kcal1.4g9.9g0g0.1g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 174g1238kcal1.3g0.7g139.5g0g
Kananmuna kuoreton 192g274kcal24g0.6g19.7g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa87g262kcal20.1g0g20.1g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g697g349kcal20.9g27.9g17.4g0g
Ruohosipuli, tuore35g9kcal0.5g1.3g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4704g12132kcal367.4g1667.4g421g80.4g
Valittu annoskoko2352g6066kcal183.7g833.7g210.5g40.2g
Annoskoko puolitettuna1176g3033kcal91.9g416.9g105.3g20.1g
Arvot/100g100g258kcal7.8g35.4g8.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238