Valkosuklaa-daimkakku

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.

Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki.

Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Becel olive (Becel), annos 100g60g209kcal0g1.8g22.7g0g
Becel juokseva, annos 10g140g921kcal0g0g103.2g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g598g2661kcal42.5g406g117.8g20.9g
Vispikerma Flora 20%498g1096kcal14.9g24.9g99.7g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)399g223kcal33.9g19.9g0.8g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g259g1449kcal21.8g142.5g88.1g0g
Daimsuklaa (Marabou), annos 200g150g815kcal7.5g88.2g47.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton30g6.3kcal0.1g0.5g0g0g
Sokeri 169g688kcal0g169.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g80kcal0g19.7g0g0g
Liivatelehti, gelatiini30g104kcal25.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4704g16504kcal292.6g1745.6g960.2g41.8g
Valittu annoskoko2352g8252kcal146.3g872.8g480.1g20.9g
Annoskoko puolitettuna1176g4126kcal73.2g436.4g240.1g10.5g
Arvot/100g100g351kcal6.2g37.1g20.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84963