Sipulipihvit

Leikkaa fileestä ohuita pihvejä.

Nuiji ne kevyesti nuijalla tai nyrkillä.

Mausta pihvit molemmin puolin sinapilla, suolalla ja pippurilla.

Kuumenna rasva öljyseos ja paista pihvit molemmilta puolilta noin kolme minuuttia.

Nosta pivit lomittain vuokaan.

Huuhtele pannu lihaliemellä ja kaada lihojen päälle vuokaan.

Pane vuoka 175 asteiseen uuniin.

Kuori sipulit ja leikkaa ne renkaiksi ja paista pienessä tilkassa öljyä pannulla.

Lisää pannulle sokeria väriä ja makua antamaan.

Nosta sipulit kasoiksi pihvien päälle.

Kostuta pihvejä ja sipuleita samalla vuoassa olevalla liemellä.

Hauduta vielä 15 minuuttia.

Tarjoile pihvit sinappimuusin ja esimerkiksi ruusukaali-pekonipaistoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g1630g2037kcal342.2g0g73.3g0g
Sinappi 56g74kcal2.5g7.9g3.4g1g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Rypsiöljy 29g258kcal0g0g29.2g0g
Sipuli (kuorittu)564g152kcal7.3g27.1g1.1g9.6g
Rypsiöljy 11g99kcal0g0g11.2g0g
Sokeri 27g110kcal0g26.9g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala14g38kcal2.7g0.7g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4716g5562kcal710.4g128.6g242g23.6g
Valittu annoskoko2358g2781kcal355.2g64.3g121g11.8g
Annoskoko puolitettuna1179g1391kcal177.6g32.2g60.5g5.9g
Arvot/100g100g118kcal15.1g2.7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148102