Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 90g653kcal1.1g0.4g73.2g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g360g2160kcal75.6g23.8g194.4g0g
Kananmuna kuoreton 990g1412kcal123.7g3g101.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl900g3060kcal18g27g315g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g4.5g17kcal0.1g4.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4716g14604kcal437g116.8g1368.2g0g
Valittu annoskoko2358g7302kcal218.5g58.4g684.1g0g
Annoskoko puolitettuna1179g3651kcal109.3g29.2g342.1g0g
Arvot/100g100g310kcal9.3g2.5g29g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112903