Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g234g66kcal1.4g13.9g0.5g5.8g
Naudanliha keskiarvo 900g1374kcal173.7g0g75.6g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Peruna, keskikokoinen 60g540g324kcal8.1g70.2g0.5g4.9g
Hapankaali (Rasilainen)450g81kcal8.1g8.1g1.4g9g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Smetana27g105kcal0.6g0.6g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4716g3997kcal388.4g202.8g179.4g45.6g
Valittu annoskoko2358g1999kcal194.2g101.4g89.7g22.8g
Annoskoko puolitettuna1179g999kcal97.1g50.7g44.9g11.4g
Arvot/100g100g85kcal8.2g4.3g3.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225032