Tomaatti-jauhelihakeitto

Pilko perunat, porkkanat ja sipuli pieniksi kuutioiksi ja anna kiehua vedessä kypsiksi.

Lisää paistettu jauheliha ja anna kiehua hetki.

Voit kaataa veden talteen, jotta voit säädellä keiton paksuutta ja makua.

Lisää kasvisten sekaan tomaattimurska ja sopiva määrä vettä.

Mausta suolalla, pippurilla ja yrttimausteilla (esim.

paprika, basilika, oregano).

Lisää sekaan vielä muutama hienoksi silputtu basilikanlehti ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1350g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g225g135kcal3.4g29.2g0.2g2g
Porkkana 180g59kcal1.1g10g0.4g4.6g
Sipuli (kuorittu)50g13kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Tomaattimurska (Euro shopper)360g108kcal3.6g14.4g1.4g0.7g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 180g399kcal31.5g0g30.6g0g
Basilika, tuore4.5g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4716g1431kcal80.6g112.4g65.4g16.6g
Valittu annoskoko2358g716kcal40.3g56.2g32.7g8.3g
Annoskoko puolitettuna1179g358kcal20.2g28.1g16.4g4.2g
Arvot/100g100g30kcal1.7g2.4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=317954