Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 84g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 4.2g3.1kcal0.6g0g0g0.3g
Vehnälese 6.7g15kcal0.9g1g0.3g2.5g
Ruislese 5.7g16kcal0.9g1.5g0.2g2.2g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g17g62kcal2.4g9.2g1.3g1.8g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)50g176kcal6g34.8g1g2.5g
Vehnäjauho puolikarkea 67g231kcal6.8g47g0.8g2.4g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana472g1012kcal35.2g188.4g7.2g23.4g
Valittu annoskoko236g506kcal17.6g94.2g3.6g11.7g
Annoskoko puolitettuna118g253kcal8.8g47.1g1.8g5.9g
Arvot/100g100g214kcal7.5g39.9g1.5g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334948