Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen34g8.8kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Paprika keltainen 34g10kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Sipuli (käsittelemätön)93g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)64g13kcal0.4g2.2g0.2g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana472g256kcal4.6g20.8g16.2g6.6g
Valittu annoskoko236g128kcal2.3g10.4g8.1g3.3g
Annoskoko puolitettuna118g64kcal1.2g5.2g4.1g1.7g
Arvot/100g100g54kcal1g4.4g3.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174