Bolognese -kastike hirvenlihasta

Ruskista jauheliha rasvassa ja lisää jauhelihamauste.

Lisää silputtu sipuli.

Lisää tomaatipyre, vesi ja mausteet.

Anna kiehua hetki ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis104g117kcal22.9g0g3.1g0g
Sipuli 12g3.5kcal0.1g0.6g0g0.2g
Tomaattisose tomaattipyree 29g22kcal1.3g3.8g0.1g0.3g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 21g3.5kcal0.4g0g0.1g0.5g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Jauhelihamauste, annos 15g6.2g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Paprikajauhe 1.2g4kcal0.2g0.2g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana472g304kcal50g9.8g7.2g3.4g
Valittu annoskoko236g152kcal25g4.9g3.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna118g76kcal12.5g2.5g1.8g0.9g
Arvot/100g100g64kcal10.6g2.1g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117183