Lassen karppi pizza

Kaada kulhoon ehrmann, 200g juustoa, ja fibrex, 4 kananmunaa sekoita kaada pellille levitä koko pellille, paista 15min 200 * sitten tonnikala pekoni, jauheliha, juusto mausteita maun mukaan paista lopuksi 200* 15min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Karppi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)47g26kcal4g2.3g0.1g0g
Arkijuustoraaste (Valio)75g278kcal22.5g0g20.2g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g1.9g1.1kcal0.2g0.1g0g1.4g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Pekoni rasvainen 19g71kcal2.3g0g6.9g0g
Maistuva naudan jauheliha (rasvaa max 17%) (Hk ruokatalo), annos 100g38g84kcal7.2g0g6.2g0g
Tonnikalaa paloja öljyssä (Eldorado)15g23kcal3.8g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana473g1084kcal90.4g5g77g2.8g
Valittu annoskoko236g542kcal45.2g2.5g38.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna118g271kcal22.6g1.3g19.3g0.7g
Arvot/100g100g229kcal19.1g1.1g16.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161842