NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe79g268kcal4.6g56.7g2.1g5g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)113g203kcal12.4g6.2g14.6g0g
Rypsiöljy Eldorado3.7g31kcal0g0g3.4g0g
Margariini 60%, kultarypsi 3.7g20kcal0g0g2.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen38g12kcal1.2g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana472g1067kcal36.4g129.4g44.6g10g
Valittu annoskoko236g534kcal18.2g64.7g22.3g5g
Annoskoko puolitettuna118g267kcal9.1g32.4g11.2g2.5g
Arvot/100g100g226kcal7.7g27.4g9.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212651