Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Pirkka luomu tomaattimurska141g42kcal2g9.1g0.7g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g25g56kcal5.8g0.3g3.5g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 28g64kcal3.9g0.5g5.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton5.6g1.2kcal0g0.1g0g0g
Spagetti 20g64kcal2g13.1g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana472g532kcal28g47.8g26.6g1.8g
Valittu annoskoko236g266kcal14g23.9g13.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna118g133kcal7g12g6.7g0.5g
Arvot/100g100g113kcal5.9g10.1g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304